Personal training (in privé studio)

Personal Training is heel wat meer dan alleen een uurtje trainen. Het is op meerdere vlakken een persoonlijke training. De training – dus de combinatie en de volgorde van de oefeningen – wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. We trainen één op één, je hebt dus de volledige aandacht van mij als trainer/coach. Dit geldt niet alleen tijdens de training zelf, ik sta de hele periode dat je bij mij de personal training volgt voor je klaar.

Hoe werkt het?
We beginnen altijd met een intake. Naar aanleiding van een zogenaamde bewegings assesment gaan we samen kijken welk type training en welke oefeningen het beste bij je passen. Aan de hand daarvan maak ik een programma die bij jouw doelstellingen, wensen en behoeften aansluit. Denk bijvoorbeeld aan hardlopen in de
polder, krachttraining/conditietraining in de studio of (wandel)bootcamp-activiteiten in de buitenlucht. Door op deze manier te trainen – dus op de manier die bij jou past – sport je met meer plezier én haal je altijd het maximale uit de training zonder dat je te ver of te snel over je grenzen gaat. Zo voorkom je blessures én ga je succesvol op je gewenste einddoel af.
Maak van jouw uitdaging ook mijn uitdaging. Samen zorgen we ervoor dat je je doelen gaat bereiken!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >>

Vanaf €47,50 per training, inclusief voedingsschema