Over Aaron

“Mensen (weer) plezier laten hebben in sporten en bewegen, dat vind ik het mooiste wat er is”

Als gepassioneerd sporter breng ik mijn passie graag op anderen over. Hoe kan ik dat beter doen dan als sportinstructeur en personal trainer?

Alle opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd stonden dan ook in het teken van sport. Of eigenlijk: in het teken van mensen op een blessurevrije en plezierige manier (weer) aan het sporten krijgen en aan het sporten houden. Zo volgde ik onder meer het CIOS, BGN Gewichtsconsulent, NASM PT en Kind & Voeding.

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen. Onder de naam TMA – Trainen met Aaron begon ik met het geven van personal trainingen. Eerst vanuit huis en buiten, maar vanaf 2014 vooral vanuit Sportschool Fit & Relax Opmeer. Inmiddels heb ik wekelijks bijna honderd sporters onder mijn hoede in diverse trainingen, variërend van personal training tot walking bootcamp en van indoor groepstraining tot peutervoetbal.

Ik geniet enorm van mijn werk. Het sporten, het buiten zijn, advies geven over voeding en lifestyle, het contact met de mensen… ik vind het prachtig om te doen. De mensen om me heen horen me dan ook vaak tevreden zeggen: “wat is er nou mooier dan de hele week bezig te zijn met sport?”

Wil je ervaren wat lekker sporten en bewegen en een gezond eetpatroon voor jou kunnen betekenen? Bel, kom langs, app of mail me: dan gaan we aan de slag!

Graag tot ziens bij TMA,
Aaron Kuipers

Aaron