Indoor groepstraining (met voedingsadvies)

Indoor groepstraining is een indoor training van een uur, waarbij zowel conditie, kracht als explosiviteit aan bod komen. Explosiviteit betekent: in een zo kort mogelijke tijd een maximum aan kracht ontwikkelen. Aanvullend op de groepstraining krijg je desgewenst voedingsadvies op maat. Indoor groepstraining is een training met een cyclus van tien weken; elke tien weken start een nieuwe serie trainingen.

Hoe werkt het?
Deze workout is geschikt voor zowel dames als heren van alle fitnessniveaus. De trainingen zijn zo samengesteld dat beginners en gevorderden op hun eigen niveau met elkaar kunnen trainen. De oefeningen zijn lekker afwisselend en worden zowel met het eigen lichaamsgewicht als met attributen uitgevoerd. Er is altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en instructie.

Voedingsadvies
Naast sportinstructeur en personal trainer ben ik ook voedingsconsulent. Ik help mensen blessurevrij te trainen en beter met voeding om te gaan. Bij de Indoor groepstraining is het mogelijk om een persoonlijk voedingsschema op te stellen. Daarnaast kun je je elke week – voorafgaand aan de training – laten meten en wegen. Dan bespreken we tevens de voortgang.

Tijd en locatie
Zaterdagochtend 10.30 – 11.30 uur
Sportschool Fit & Relax Opmeer

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >>

10 weken voor €81,50 – inclusief voedingsschema